середа, 21 вересня 2022 10:18

Спецтема: Війна Росії проти України

У Зеленського іронічно відреагували на часткову мобілізацію у РФ

У Зеленського іронічно відреагували на часткову мобілізацію у РФ
Оголошення часткової мобілізації Кремлем на її 210-й день війни проти України показує, як у Москви "все йде за планом", заявили в Офісі президента. Фото: ОП

Радник керівника Офіса президента Михайло Подоляк прокоментував оголошення в Росії часткової мобілізації.

На її 210-й день війни проти України це показує, як у Кремля "все йде за планом". Про це Подоляк написав у Тwitter 21 вересня.

"Йшов 210-й день "триденної війни". Росіяни, які вимагали знищити Україну, врешті отримали: 1. Мобілізацію. 2. Закриті кордони, блокування банківських рахунків. 3. Тюрму за дезертирство. 4. Спецзагони для "опущених" у ПВК. Все ще йде за планом, чи не так? У життя чудове почуття гумору", – написав Подоляк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Подоляк розповів, що потрібно для швидшого завершення війни в Україні

21 вересня президент Росії Володимир Путін оголосив у своїй країні часткову мобілізацію.

Указ вже підписаний і мобілізація починається від 21 вересня. Диктатор планує кинути на війну в Україну 300 тис. резервістів.

21 вересня міністр оборони Росії Сергій Шойгу у відеозверненні заперечив війну Росії з Україною. Вона нібито триває з так званим "колективним Заходом", сказав він.

Також російське міноборони вперше за багато часу озвучило свої втрати в Україні. За словами Шойгу, вони становлять майже 6 тис. військових. Водночас Шойгу нафантазував, що Україна у війні втратила понад 100 тис. людей убитими й пораненими.

Загальні бойові втрати росіян на ранок 21 вересня становлять приблизно 55 110 осіб, за даними українського Генштабу. У війні проти України вже 75 тис. росіян ліквідовані чи поранені, переконані у Сполучених Штатах Америки.

Зараз ви читаєте новину «У Зеленського іронічно відреагували на часткову мобілізацію у РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути