понеділок, 28 вересня 2009 12:13

У зама Наливайченка фальшивий диплом? (ФОТОдокумента)

У відповідь на депутатське звернення Геннадія Москаля від 27 серпня 2009 року Секретаріат Президента України надав копію диплома Кислинського Андрія Миколайовича з його особистої справи про отримання спеціальності "історик" і "викладач історичних дисциплін", датованого 30 червня 2000 року.

Про це повідомляє прес-служба "Народної самооборони".

Здивований датою видачі диплома - відповідний документ повинен був видаватися випускникові історичного факультету саме 16 червня 2000 року, - Москаль звернувся в архів Київського нацуніверситета, звідки на підставі перевірки наказів ректора на випуск студентів історичного факультету повідомили, що Кислінський Андрій Миколайович з 1995 до 2000 року на денному відділенні і на заочному відділенні з 1994 по 2000 рік не вчився. А диплом КВ N10359272 у 2000 році в книгах реєстрації видачі дипломів не значиться.

Також Геннадій Москаль направив депутатське звернення щодо використання підробленого диплома Кислинським під час перебування на державній службі на ім"я прем"єр-міністр України Юлія Тимошенко з проханням провести службове розслідування щодо цього держслужбовця 1-го рангу і направив відповідне звернення на ім"я генеральний прокурор України.

Нагадаємо, що Кислинський - колишній заступник глави Секретаріату президента, нині провідний фахівець з Голодомору в Службі безпеки України, повідомляє Обком.

Зараз ви читаєте новину «У зама Наливайченка фальшивий диплом? (ФОТОдокумента)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути