пʼятниця, 28 вересня 2012 11:23

У Західній Україні за Партію регіонів готові проголосувати лише 6% виборців

Якби вибори до Верховної Ради України відбулись наступного тижня, то перемогу у Західному регіоні здобуло б ВО "Батьківщина", яку підтримують 34% мешканців.

Такими є результати дослідження електоральних настроїв населення Українського фонду "Громадська думка".

На другому місці опинилась би партія "УДАР Віталія Кличка", яку підтримують 15,4% опитаних, ВО "Свобода" отримала б 14,2%. Партію регіонів підтримало б 5,8 % опитаних, а політичну партію "Наша Україна" 3,8%. 13% опитаних ще не визначились щодо свого вибору.

 

Якщо взяти до уваги лише тих, хто збирається взяти участь у виборах, то матимемо такі результати: у ВО "Батьківщина" на 20% більше прихильників, ніж у найближчих учасників виборів до Верховної Ради України – ВО Свобода (16,2%) і "УДАР Віталія Кличка" (17%). П'ятивідсоткову позначку долає також і Партія Регіонів (6,3%), близькими до подолання прохідного бар'єру є партія "Наша Україна" (4,3%) і партія "Україна – Вперед!" Наталії Королевської (3%).

Слід також зазначити, що жінкам більше, ніж чоловікам подобаються ідеї та дії лідерів ВО "Батьківщина" (40,7% підтримки серед жінок і 34,3% - серед чоловіків). Чоловіки ж більш прихильно ставляться до політичної партії "УДАР Віталія Кличка" (19,4%) на відміну від жінок (14,6%).

Зараз ви читаєте новину «У Західній Україні за Партію регіонів готові проголосувати лише 6% виборців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

75

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути