Ексклюзиви
вівторок, 24 листопада 2020 16:18

У Верховній Раді засекретили попередні домовленості щодо КСУ

У Верховній Раді засекретили попередні домовленості щодо КСУ
27 жовтня Конституційний суд визнав неконституційною статтю, що передбачає покарання за недостовірне декларування. Фото: pinterest.com

Робоча група Верховної Ради, яка працює над законопроєктами для врегулювання конституційної кризи, вирішила засекретити результати своєї роботи.

Вони чекають досягнення остаточних домовленостей щодо вирішення цієї проблеми, повідомляють у пресслужбі ВР з посиланням на члена групи, нардепа від "Слуги народу" Ольгу Совгирю.

"Як тільки будуть досягнуті конкретні домовленості і юридичні, і політичні, ми вийдемо з конкретною інформацією", - йдеться у повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Президент пропонує українцям підтримати ресторанний бізнес флешмобом

За словами Совгирі, було прийнято рішення не виносити на широкий загал і не повідомляти ЗМІ попередні домовленості щодо вказаних питань.

Група невідкладно приступить до вирішення 3 блоків питань: відновлення статті щодо відповідальності за подання завідомо недостовірних декларацій; відновлення електронного декларування і вдосконалення законопроєкту про КСУ.

18 листопада Совгиря повідомила, що у Верховній Раді створили робочу групу для врегулювання конституційної кризи. За 2 тижні вона має напрацювати законопроєкти щодо електронного декларування та діяльності Конституційного суду.

Зараз ви читаєте новину «У Верховній Раді засекретили попередні домовленості щодо КСУ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути