понеділок, 18 січня 2010 06:16

У Ющенка вже придумали причину поразки

У Ющенка вже придумали причину поразки
"Наша Україна" знає причину, через яку кандидат на пост Президента Віктор Ющенко програв виборчу кампанію – він запізно її почав.

Про це 18 січня на прес-конференції у Львові заявив народний депутат, голова Львівського обласного виборчого штабу Ющенка Володимир В"язівський, повідомляється на сайті новинної телепрограми ТСН каналу "1+1".

За його словами, в цілому є три ресурси, які забезпечують проведення виборчої кампанії - це час, люди і кошти. "Люди у нас були найкращі, а от з часом - не найкраща ситуація", - прокоментував В"язівський.

За його словами, дуже пізно почали свою роботу штаби Ющенка на місцях. При цьому В"язівський нагадав, що штаби деяких інших кандидатів почали працювати ще з весни. "Але ми законослухняна політична сила і почали кампанію згідно із законодавством, тоді й розмістили біл-борди", - сказав В"язівський.

За його словами, якщо говорити про кошти, то усім відомо, який ресурс державних коштів, зокрема на Львівщині, використала Юлія Тимошенко. "Ті кошти, які вона задіювала, - ми явно їй поступалися", - сказав він. "І тому до крайнього села нам не вдалося донести інформацію про нашого кандидата. А виборців, які не володіють інформацією, легше підкупити, що й було зроблено", - сказав В"язівський.

"Чим далі від цивілізації, тим менше нам вдалося охопити ці території своєю агітацією. Ось чому у нас такий результат технологічно вийшов. Якби нам вдалося охопити і крайнє село, то результат був би зворотнім – на користь Ющенка", - сказав В"язівський, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Ющенка вже придумали причину поразки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути