середа, 17 листопада 2010 09:04

У Тимошенко хочуть, щоб проти Януковича і Ко ввели санкції

У Тимошенко хочуть, щоб проти Януковича і Ко ввели санкції

Світова спільнота повинна обмежити співпрацю з українською владою, оскільки остання законодавчо знищує малий та середній бізнес.

Як зазначили у прес-службі партії "Батьківщина", відповідний лист буде передано до економічних відділів посольств і консульств різних країн.

"Підприємці використовують всі можливості, аби примусити владу себе почути. Вони переконані, що світова спільнота повинна обмежити співпрацю з українською владою через законодавче знищення малого та середнього бізнесу", - зазначається в повідомленні.

В "Батьківщині" зазначають, що за кількістю учасників цей спротив перетворився на найбільш масову акцію незгоди за останні 10 місяців - за час врядування нової владної команди.

"Найбільша кількість - понад 40 тисяч підприємців - приїхали до Верховної Ради, яка в цей час постатейно ухвалювала Податковий кодекс у другому читанні і методично відхиляла будь-які пропозиції депутатів опозиційних фракцій", - заявили в партії.

Нагадаємо, що 16 листопада в Україні відбулася масштабна акція протесту проти ухвалення Податкового кодексу, який протестувальники називають податковим терором. В цей же день Верховна Рада розпочала розгляд проекту Податкового кодексу.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У Тимошенко хочуть, щоб проти Януковича і Ко ввели санкції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути