понеділок, 30 січня 2012 12:33

У "Свободі" не злякались озброєних молодиків, бо вони лише піарились

У "Свободі" не злякались озброєних молодиків, бо вони лише піарились

Затримані молоді люди під час мітингу ВО "Свобода" у неділю в Києві піарилися і не мали наміру перешкоджати акції пам'яті Героїв Крут, заявляють в "Свободі".

Як розповів прес-секретар ВО "Свобода" Юрій Сиротюк, молоді люди, яких затримали правоохоронці біля станції метро "Арсенальна", були в масках і не називали свою організацію, тому складно було ідентифікувати їхню приналежність до якої-небудь організації.

"Ми не знаємо, хто саме це робив, але це явно люди, які мають сприяння серед правоохоронців, бо інакше ніхто не дозволив би людям в масках з холодною зброєю неодноразово прогулюватися по Києву", - сказав він.

Сиротюк підкреслив: "Метою цієї акції вчора були не напад і не перешкоджання акції Героїв Крут, тому що вони не могли цього зробити, а просто на тлі якоїсь більшої акції зробити для себе піар. Вчора їхня акція виглядала як піар. Вони стали під стінами, нікуди не втекли, ні на кого не нападали, а просто вигукували свої гасла".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київська міліція завадила озброєним хуліганам побитись із націоналістами

За словами прес-секретаря, бійка між "свободівцями" і людьми в масках була малоймовірна, оскільки різниця у кількості учасників обох акцій була істотною.

У "Свободі" також припустили, що акція молодих людей в масках була проведена з метою піару "лівих маргінальних сил".

Як повідомлялося, в неділю ввечері ВО "Свобода" провела в центрі столиці смолоскипний марш на честь пам'яті Героїв Крут. Учасники акції пройшли колоною від Майдану Незалежності до станції метро "Арсенальна", де провели мітинг.

Співробітники київської міліції затримали 27 осіб нібито за те, що вони намагалися затіяти бійку з учасниками ходи під час мітингу біля станції "Арсенальна". Молоді люди були озброєні холодною зброєю, ланцюгами, викрикували "Фашизм не пройде".

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" не злякались озброєних молодиків, бо вони лише піарились». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути