субота, 07 вересня 2013 20:19

У "Свободі" нардепів-"регіоналів" вважають агентами Кремля

У "Свободі" нардепів-"регіоналів" вважають агентами Кремля
Михайло Головко. Фото: express.te.ua

Представники Партії регіонів у Верховній Радіє є здебільшого агентами "п'ятої колони", тому вони не голосуватимуть за євроінтеграцію України.

Таку думку в ефірі телеканалу ТВі висловив народний депутат від фракції ВО "Свобода" Михайло Головко.

"Свободівець" вважає, що Партія регіонів – відверто проросійська політична сила, тому Європейський Союз її членам не потрібен.

"Ми розуміємо, що багато членів фракції Партії регіонів – це явно ті, хто працюють на Кремль, на Москву. Це агенти п'ятої колони", - зазначив Головко.

Політик переконаний, що "регіонали" більше зацікавлені в угоді з Митним союзом, через це за євроінтеграцію у майбутньому голосувати не будуть.

"Я переконаний, що велика група Партії регіонів не голосуватиме за євроінтеграційні закони", - сказав нардеп.

Нагадаємо, попри те, що президент Віктор Янукович на з'їзді фракції Партії регіонів особисто переконував депутатів, які виступають проти прийняття євроінтеграційних законів, підтримати євроінтеграцію, змінити свою точку зору вирішили не всі.

Жоден із євроінтеграційних законів не підтримав власник компанії "Мотор Січ" В'ячеслав Богуслаєв, бізнесмен Юрій Іванющенко та екс-міністр охорони здоров'я Юрій Поляченко. Взагалі не прийшли до парламенту депутати-мажоритарники від Сумщини, члени бюджетного комітету Олександр Волков і Андрій Деркач.

Зараз ви читаєте новину «У "Свободі" нардепів-"регіоналів" вважають агентами Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

126

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути