неділя, 17 лютого 2013 03:03

У свідка Мар'їнкова насправді інше прізвище — Москаль

У свідка Мар'їнкова насправді інше прізвище — Москаль
Фото: tvi.ua

Народний депутат від фракції "Батьківщини" Геннадій Москаль вважає, що у свідка в справі вбивства Щербаня Ігоря Мар'їнкова насправді зовсім інше прізвище.

Про це він заявив в ефірі телеканалу ТВі.

"Мар'їнков – такий Мар'їнков, як я Москальов. У нього є інше прізвище, але я не можу розголошувати державної таємниці, бо завтра СБУ будуть обговорювати, як мене за це закрити", – заявив Москаль.

На думку нардепа, у суді треба допитати слідчих, щоби з'ясувати, як "вибивали" свідчення з Мар'їнкова.

"Передусім треба встановити всіх слідчих, всіх оперативних працівників, їх треба опитати, хто його схиляв до таких свідчень. Це абсолютна дурня", – переконаний Москаль.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Москаль запропонував залучити до справи Щербаня Гарика Кричевського

Зокрема, політик висловив сумнів щодо одкровень, котрі свідок виголосив у суді, звернувши увагу на епізод, коли Мар'їнков пригадав навіть запах Тимошенко у 1996 році.

"Якщо він сказав, мовляв, пам'ятає, що від Тимошенко пахнуло "Шанеллю", то це вже повний маразм", – наголосив опозиціонер.

Нагадаємо, під час слідчих дій у суді свідок Ігор Мар'їнков заявив, що мотивом убивства Євгена Щербаня були бізнес-мотиви, а не особистий конфлікт.

Крім того, Мар'їнков стверджує, що прізвище Юлії Тимошенко не фігурує в попередніх протоколах слідства, бо це "блокувала" прокуратура. Про це він сказав під час допиту адвокатами в суді, пояснюючи, чому 17 років не згадував Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У свідка Мар'їнкова насправді інше прізвище — Москаль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути