неділя, 07 лютого 2010 23:09

У Сумах шахраї ошукали бажаючих за гроші постояти на Майдані

У Сумах шахраї ошукали бажаючих за гроші постояти на Майдані

У Сумах шахраї ошукали бажаючих за гроші постояти на Майдані в підтримку одного з кандидатів у Президенти.

Як передає кореспондент Gazeta.ua зловмисники розклеїли містом обяви:"Необхідні люди для поїздки до Києва. Заробітна платня 200 грн/день. Телефони: 063 -191 -80-38, 044-252-77-47".

За інформацією начальника сектору громадських зв"язків Сумського міського управління міліції Володимира Кузьменка, бажаючих підзаробити виявилось аж 176 чоловік. Здебільшого студенти і непрацюючі молодики. За вказаними в оголошенні телефонами їм повідомили, що начебто суспільна організація "Демократична альтернатива" з 2 по 6 лютого проводить на головному Майдані країни акцію в підтримку одного з кандидатів у Президенти і набирає на роботу агітаторів. Людям пообіцяли за стояння на Майдані з транспарантами з 9.00 до 16.00 години плати по 200 грн у день, а також дворазове харчування і мешкання в гуртожитку.

Координатор цієї псевдо акції, що назвався Мартином Варламовим. Він повідомив довірливим сумчанам, що кількість робочих місць обмежена - 200. Тому, щоб стовідсотково отримати роботу бажаючі повинні покласти на його рахунок 60 грн – вартість проїзду до Києва, які їм обіцяли повернути зразу ж по приїзді до столиці, - розповів Володимир Кузьменко. Від"їзд до Києва був запланований на 18.00 1 лютого від стадіону "Ювілейний", що у центрі Сум. Люди, перерахувавши по 60 грн. більш ніж півтори години простояли на морозі в очікуванні автобусів. Координатор на їх дзвінки вже не відповідав…

Ошукані сумчани звернулися до міліції. Зараз правоохоронці проводять за цим фактом перевірку, та кримінальна справа навряд чи буде порушена, бо для цього заподіяна шкода повинна складати 60, 5 грн. Мабуть, злочинець це знав, беручи з людей лише по 60 грн.

Gazeta.ua


Зараз ви читаєте новину «У Сумах шахраї ошукали бажаючих за гроші постояти на Майдані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути