неділя, 15 січня 2023 15:25

У списку опальна Панченко: Зеленський затвердив санкції проти майже 200 журналістів і артистів

У списку опальна Панченко: Зеленський затвердив санкції проти майже 200 журналістів і артистів
Володимир Зеленський ввів санкції майже проти 200 діячів культури і медіасфери. Фото: ОП

Президент Володимир Зеленський сьогодні, 15 січня, підписав указ про введення в дію рішення РНБО щодо застосування персональних санкцій проти ще 198 діячів культури і медіасфери.

Відповідний документ № 23/2023 вже оприлюднили на сайті глави держави.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ткаченка запитали про звання у Повалій, Лорак, Кіркорова

У список підсанкційних осіб увійшли як громадяни РФ, так і України. Усі вони активно займалися пропагандою на користь країни-агресора. Зокрема у списку фігурує пропагандистка каналів Віктора Медведчука Діана Панченко. Також під санкції потрапили російські співачки Лариса Доліна, Ірина Аллегрова, Вікторія Дайнеко, співаки Філіп Кіркоров, Дмитро Білан, Олександр Буйнов та інші. Серед акторів обмеження, зокрема, введені проти Дмитра Дюжева да Дмитра Харатьяна. У список потрапила і українська телеведуча Жанна Бадоєва.

Торік президент Володимир Зеленський затвердив санкції РНБО проти низки артистів з України і РФ. У санкційний список потрапили артисти Ані Лорак, Регіна Тодоренко, Таїсія Повалій, Анна Сєдокова.

У липні 2016-го, на третій рік воєнної агресії РФ проти України, Ані Лорак виступала на святкуванні 320-річчя військово-морського флоту Росії в Санкт-Петербурзі.

А Таїсія Повалій розважала росіян 9 травня цього року. Також Повалій розважала росіян на новорічному "вогнику" на кремлівському телебаченні.

Зараз ви читаєте новину «У списку опальна Панченко: Зеленський затвердив санкції проти майже 200 журналістів і артистів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути