Ексклюзиви
понеділок, 20 липня 2020 16:13

У "Слузі народу" виступили за легалізацію проституції

У "Слузі народу" виступили за легалізацію проституції
Секс-індустрія була, є і буде, кажуть у партії влади. Фото: Reuters

Народний депутат від "Слуга народу", голова Комітету з питань соціальної політики та захисту прав ветеранів Галина Третьякова виступає за легалізацію секс-індустрії і одностатевих шлюбів.

Вона уточнила, що є "прихильницею легалізації в Україні всього, що можливо", повідомляє Hromadske.

"Секс-індустрія - це одна з найстаріших, як кажуть, професій. Вона є, була і буде. А ті, хто її організовують, так звані сутенери, працюють у "чорній" частині економіки. Вони отримують прибутки і не платять податки" , - сказала "слуга".

Водночас, за її словами, з цієї сфери потрібно "прибрати" негативні явища морального характеру - приниження, елементи торгівлі людьми.

"Їх (явища. - Gazeta.ua) можна прибрати, якщо вивести під прожектор і показати. Є ліцензія, є медичні огляди, є цивілізовані правила гри, як це відбувається. Коли є ліцензія і коли це цивілізовано, це можна контролювати", - сказала Третьякова.

На запитання, чи потребують соціального захисту працівники сфери секс-індустрії, депутатка відповіла, що на соцзахист може розраховувати будь-який громадянин України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Нідерландах повіям видаватимуть по €40 на добу

"Людина, яка працює в цій сфері, вимагатиме потім від держави пенсійне забезпечення. Якщо з нею трапиться нещасний випадок і це призведе, наприклад, до інвалідності й потребуватиме догляду, то соціальні служби підключатимуться", - зауважила парламентарій.

Щодо ЛГБТ, то нардеп сказала:

"Я вважаю, що перед тим, як ухвалювати чи не ухвалювати такі закони, потрібні дуже потужні суспільні дискусії. А також потрібен матеріал, який би у ЗМІ висвітлював, що відбувається з цими людьми, скільки таких людей, у яких нетрадиційна орієнтація".

Третьякова сказала, що бачить у майбутньому можливість реєстрації в Україні одностатевих шлюбів, але "це буде важкий шлях".

У Києві правоохоронці викрили підпільний бордель. Вартість послуг за годину коштувала клієнтам від 1 тис. грн.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" виступили за легалізацію проституції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути