вівторок, 01 лютого 2022 13:25

У "Слузі народу" прокоментували справу Кузьміних про 558 тис. хабара

У "Слузі народу" прокоментували справу Кузьміних про 558 тис. хабара
Сергій Кузьміних балотувався у Верховну Раду від партії "Слуга народу" по округу в Житомирській області. Фото: facebook.com/Сергій Кузьміних

"Слуга народу" на засіданні обговорюватиме виключення з фракції народного депутата Сергія Кузьміних, якого підозрюють в отриманні 558 тис. грн хабара.

Про це Gazeta.ua сказав "слуга народу" Микита Потураєв в кулуарах парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуга" задекларував елітний Mercedes, Range Rover, землю і будинок під Києвом - в НАЗК виникли питання

"Ми засуджуємо такі випадки. Це дуже прикро і боляче, що людина саме так вчинила. Переконаний, що слідство дасть належну оцінку.

Зі свого боку ми завжди розриваємо політичні стосунки з людьми, які обвинувачені у таких протиправних діях, - виключаємо. Збереться фракція - вирішуватиме це питання. На попередні випадки ми завжди реагували, коли траплялися історії, пов'язані з корупцією, або якщо спливали неприйнятні факти з попереднього життя", - сказав Потураєв.

Перший віцеспікер Ради Олександр Корнієнко зазначив: "Усі мають бути рівні перед законом. Має бути чесне, справедливе, прозоре розслідування. Суспільство має знати цю інформацію".

28 січня Національне антикорупційне бюро і Спеціалізована антикорупційна прокуратура викрили "слугу народу" Сергія Кузьміних на хабарництві. За даними слідства, він взяв 558 тис. грн за сприяння в укладенні контрактів між приватними компаніями і лікарнею у Житомирській області.

31 січня генпрокурорка Ірина Венедіктова підписала повідомлення про підозру Кузьміних, якого викрили на 558 тис. грн хабаря.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" прокоментували справу Кузьміних про 558 тис. хабара». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути