Ексклюзиви
вівторок, 15 вересня 2020 11:31

У "Слузі народу" кажуть про помилки у проєкті бюджету-2021

У "Слузі народу" кажуть про помилки у проєкті бюджету-2021
Данило Гетманцев запевнив, що нардепи налаштовані виправляти помилки, а не провалювати проєкт бюджету. Фото: Facebook/ Данило Гетманцев

Народний депутат від "Слуги народу", голова Комітету з питань фінансів, податкової та митної політики Данило Гетманцев заявив, що народні депутати налаштовані на ухвалення проєкту держбюджету-2021 попри те, що там наявні помилки та прорахунки.

Про це повідомляє "УНН".

"Це не є його (уряду. - Gazeta.ua) обов'язком. Це є його правом. У попередні періоди були такі консультації: дійсно, ми узгоджували певні моменти, підказували Кабінету міністрів. Не все, що ми підказували, знаходило відображення у бюджеті, але у нас був діалог, і ми розуміли, чому "ні". А на сьогодні такої практики немає. Мінфін взяв усю відповідальність за бюджет на себе, вирішивши поставити депутатів перед фактом. Що з цього вийде? Давайте подивимось", - заявив Гетманцев.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держбюджет-2021: Мінфін проігнорував Раду і Гетманцева

Нардепи налаштовані виправляти помилки, а не провалювати проєкт бюджету, додав він.

"Вочевидь, ми не будемо "валити" бюджет тільки тому, що з нами не консультувалися. Ми абсолютно конструктивні, ми хочемо, щоби бюджет був кращим. Хочемо, щоби бюджет був на користь країни. І нам байдуже, скільки помилок зробило Міністерство фінансів при його (проєкті бюджету. - Gazeta.ua) підготовці. Ми хочемо їх виправити", - наголосив нардеп.

Уряд затвердив проєкт закону "Про Державний бюджет України на 2021 рік". Профінансувати планують освіту, медицину, протидію пандемії та Covid-вакцинацію, оборону й безпеку.

Зараз ви читаєте новину «У "Слузі народу" кажуть про помилки у проєкті бюджету-2021». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути