Ексклюзиви
вівторок, 20 червня 2017 19:50

У Ситника починає горіти земля під ногами - нардеп

Народний депутат від "Народного фронту" Максим Поляков прокоментував звинувачення НАБУ в свою адресу, а також розповів свою версію подій, як правоохоронці здійснювали слідчі дії.

  Народний депутат він "Народного фронту" Максим Поляков: "На мою дружину напали і побили представники НАБУ, а також вкрали мобільний телефон"
Народний депутат він "Народного фронту" Максим Поляков: "На мою дружину напали і побили представники НАБУ, а також вкрали мобільний телефон"

Спілкувався з Поляковим телеканал "112 Україна".

Як відомо, 19 чеврня співробітники НАБУ затримали за підозрою в отриманні хабара охоронця народного депутата Борислава Розенблата. Мова йде про суму в 200 тис. дол. За даними САП, хабар призначався народним депутатам Бориславу Розенблату і Максиму Полякову.

Поляков заперечує звинувачення, каже, що на його і його сім'ю здійснюють тиск, а також проступають загрози. Він розповів, що на його дружину напали і побили представники НАБУ, а також вкрали мобільний телефон.

"Напад був набушника на мою дружину. Сьогодні вже почали пресувати мою сестру та інших близьких мені людей. Я прекрасно розумію, що зараз будуть будь-які звинувачення в чому завгодно і спроби заарештувати. Зараз погрожують моій помічниці, яку вчора заарештували, молодій дівчині, яка займається науковою роботою. Дзвонять моїй сестрі, запитують про якісь рахунки, кидають слухавку, потім дзвонять інші люди. На мою помічницю чиниться тиск, вона добу не спить, її закрили в клітку майже без всякого одягу", - розповів Поляков.

Він також пообіцяв, що подасть позов до суду про захист честі і гідності, а також буде вимагати у правоохоронців розслідування нападу на його дружину під час обшуку.

"Щодо дій "гопників", які вчора напали на мою дружину і побили її. Коли відбувалися всі ці речі, я викликав поліцію, вони втекли і залишилася відеокамера. Ця відеокамера сьогодні є доказом, вона вилучена поліцією і буде речовим доказом. Пан Ситник вкрав мобільний телефон у моєї дружини і всі його працівники втекли. Я не можу ганятися за ними, їх речі носити", - зазначив він.

Тут слід зазначити, що глава НАБУ Артем Ситник заявив, що народний депутат від "Народного фронту" Максим Поляков забрав у детектива НАБУ відеокамеру для фіксації обшуку і так її і не віддав. Він також просив у голови САП Назара Холодницького, щоб за даним фактом було відкрито окреме провадження.

Новини за темою: САП: У рамках справи про хабар за видобуток бурштину затримано 3 помічників нардепів, охоронця і 2 "борців" з корупцією
Емоційно депутат відреагував на звинувачення НАБУ.

"Сьогодні можна сказати, що Ситник зґвалтував президента Зімбабве. Нехай прийде Ситник і розповість, що він не ґвалтував. Таке звинувачення щодо мене. Це гопники, дикуни. Ситник - це просто дикун... Якщо там ФБР (за словами правоохоронців, до операції було залучено ФБР, - ред.), я сподіваюся, що Ситник найближчим часом буде відповідати перед законом. У них горить земля під ногами. Вони розуміють, що у них немає ніякої роботи. Вони провалили всю роботу в НАБУ, і година розплати буде дуже скоро", - заявив він.

Новини за темою: У САП офіційно підтвердили, що хабар у 200 тис. дол. призначався Розенблату і Полякову
Поляков також заявив, про те, що "системно знищують народних депутатів від "НФ". "Ми бачили ситуацію з паном Мартиненком (екс-нардеп, - ред.), з Дейдеем, зараз я, і повірте, ще будуть", - говорить він.

Сьогодні стало відомо, що вже готові подання на зняття недоторканності з двох депутатів і знаходяться у генпрокурора.

Зараз ви читаєте новину «У Ситника починає горіти земля під ногами - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути