неділя, 07 липня 2013 12:14

У Севастополі відбуваються проміжні вибори народного депутата

У Севастополі відбуваються проміжні вибори народного депутата
Фото: sevastopol.su

Сьогодні, 7 липня на окрузі № 224 у Севастополі проходять перевибори до Верховної Ради.

За місце в парламенті борються 23 кандидати. Серед них лише 6 чоловік самовисуванці, решта 17 кандидатів висунуті партіями. У списку немає кандидатів від Партії регіонів, "Батьківщини" і "Свободи", від "Удару" балотується самовисуванець Дмитро Білоцерківець, який восени набрав тут небачені для опозиції 28,5%. Він є єдиним кандидатом від опозиції і на перевиборах.

Експерти відзначають, що кандидатом від влади в окрузі № 224 йде бізнесмен Вадим Новинський. Саме він - найвідоміша постать на цьому окрузі. Решта кандидатів відомі лише жителям Севастополя.

За ходом виборчого процесу стежать 17 осіб. Саме стільки спостерігачів зареєстровані у ЦВК. Відзначимо, що представники місії міжнародних спостерігачів CIS-EMO повідомляли, що на окрузі № 224 можливі порушення. "На думку членів місії міжнародних спостерігачів, застосування адміністративного ресурсу з метою підвищення явки можливо, однак масові порушення, в тому числі" каруселі ", представляються малоймовірними", - заявив директор CIS-EMO Олексій Кочетков на прес-конференції в медіа-центрі IPC- Севастополь.

О 8:00 згідно з повідомленням ЦВК відкрилися всі 95 виборчих дільниць. Голосування триватиме до 20:00.

На підготовку виборів в Севастополі ЦВК затвердила і перерозподілила обсяг коштів державного бюджету в сумі 3328000 грн. На видатки ЦВК передбачається 690,9 тис.. грн, на витрати окружкомів - 2,3 млн грн і в резерві остануться 290 тис. грн.

За підсумками жовтневих виборів перемогу на 224 окрузі в Севастополі здобув представник Партії регіонів Павло Лебедєв, який згодом став міністром оборони України і, відповідно, позбувся депутатського мандата.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі відбуваються проміжні вибори народного депутата». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути