Ексклюзиви
неділя, 01 червня 2008 12:03

У Севастополі пропонують мораторій на обговорення питання виведення ЧФ РФ

Перший заступник голови Севастопольської МДА Володимир Казарін пропонує повернутися до обговорення питання початку виведення ЧФ РФ з Севастополя не раніше, ніж за два-три роки, а поки що накласти мораторій на його обговорення.

Про це він сказав в ефірі ток-шоу спільного проекту радіо "Ера-ФМ" і української служби Бі-Бі-Сі.

"Питання 2017-го року я б, чесно кажучи, не поспішав обговорювати саме зараз. З тієї простої прагматичної причини, що до 2017-го року ми, щонайменше, двічі переоберемо Президента. Ми, напевно, три або чотири рази переоберемо Верховну Раду, а якщо за нашими темпами позачергових виборів, може бути відбудеться і більше. Напевно, п`ять або шість разів зміниться склад Кабінету міністрів", - сказав Казарін.

Він також повідомив, що "частка Чорноморського флоту Росії до бюджету Севастополя постійно зменшується". За його інформацією, тільки нещодавно вона становила 27%, сьогодні вона - близько 15%, і надалі зменшуватиметься. "Не тому, що флот зменшує свої платежі, а тому що економіка міста піднімається, і у відносних об`ємах це поповнення становить дедалі меншу частку", - сказав Казарін.

Крім того, він вважає, що в спірному питанні встановлення у місті пам`ятника колишній російській імператриці Катерині ІІ можливий компромісний варіант – встановити пам`ятник її сподвижнику Григорію Потьомкіну, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі пропонують мораторій на обговорення питання виведення ЧФ РФ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути