неділя, 24 січня 2010 14:36

У Севастополі депутат спалив свій паспорт після присвоєння Героя Бандері

У Севастополі депутат спалив свій паспорт після присвоєння Героя Бандері
У Севастополі депутат Ленінської районної ради Костянтин Заруднєв (ПСПУ) сьогодні опівдні демонстративно спалив паспорт громадянина України. В інтерв`ю журналістам Заруднєв пояснив, що робить це тому, що не "хоче бути громадянином країни, у якій фашистів нагороджують орденами", зокрема, маючи на увазі присвоєння звання Героя України Степану Бандері.

Перед тим, як підпалити паспорт і кинути його в урну, депутат відірвав від нього своє фото. Як додав Заруднєв, він сподівається колись вклеїти це фото у паспорт громадянина Криму.

"Дійство" відбувалося на площі Нахімова, у присутності кількох десятків журналістів.

Працівники Ленінського райвідділу УМВС України в місті Севастополі зафіксували те, що відбувалося, складений рапорт, проводиться перевірка. Залишки паспорта міліціонери дістали з урни і забрали із собою.

За іншими даними, Заруднєв не влаштовувала якась неточність у паспорті, і він все одно збирався одержати новий паспорт громадянина України, передає УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Севастополі депутат спалив свій паспорт після присвоєння Героя Бандері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

34

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути