четвер, 09 січня 2014 10:55

У санаторій в Конча-Заспі заїхав "Беркут" — Шкіряк

У санаторій в Конча-Заспі заїхав "Беркут" — Шкіряк
Фото: www.gazetaby.com

Сьогоднішня ніч на майдані пройшла спокійно.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав член ради об'єднання "Майдан" Зорян Шкіряк.

"Ми мали інформацію, що вночі можливі спроби штурму Київради правоохоронцями. Це повідомили наші соратники. Внутрішні служби, самооборона були напоготові. Все було під контролем. Однак ніяких ексцесів не відбулося. Тому ніч пройшла у звичному режимі", - зазначив він.

За словами активіста, в санаторій "Жовтень", що знаходиться в Конча-Заспі поблизу маєтків прем'єра Миколи Азарова, спікера Володимира Рибака та інших можновладців, масово заїхав "Беркут".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сьогодні вночі "Беркут" буде штурмувати КМДА - "Свобода"

"Загалом десь 70-80 відсотків бійців загонів спецпризначення знаходяться не на місцях дислокації, а у лісах під Києвом чи в санаторіях. Навіщо це зроблено, треба запитати у Януковича. Ми вже давно звикли, що міліція перестала виконувати покладені на неї функції — займатися пошуком, знешкодженням та арештами злочинців. Натомість її діяльність направлена проти власного народу. Вона займається репресіями проти мирних громадян України. Але не дивлячись на це все, наші акції будуть продовжуватися", - зазначив Шкіряк.

"Сьогодні треба зрозуміти одне: люди вже не бояться. Це один із головних здобутків майдану. Страх перестав охоплювати серця українців. Народ зрозумів, що разом може досягати своє мети. Будь-яка людина, яка знаходиться в протестному русі, будь-який опозиційний політик готовий до того, що за ним можуть прийти. Ці речі стимулюють людей до усвідомлення того, що зараз надважливим є збереження єдності, активності та революційного драйву", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «У санаторій в Конча-Заспі заїхав "Беркут" — Шкіряк». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

18

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути