четвер, 01 червня 2017 10:51

У РНБО кажуть про швидке введення візового режиму з Росією

У РНБО кажуть про швидке введення візового режиму з Росією
Візовий режим з Росією треба вводити якомога швидше - секретар РНБО Олександр Турчинов. Фото: kordon.in.ua

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олександр Турчинов виступає за якнайшвидше введення візового режиму з Російською Федерацією.

Про це він сказав журналістам перед 6-м Національним молитовним сніданком у четвер у Києві, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Я вважаю, що це питання не просто назріло, а перезріло. Його необхідно реалізувати якомога швидше – то краще для країни", – заявив він.

"У нас буде відкритий в'їзд в Європу, і на Сході необхідно вибудовувати кордон, що захистить цивілізацію від агресії Російської Федерації, від потрапляння гібридних провокаційних технологій РФ на Захід. Саме Україна стала на шляху Росії – напевно, це наша історична місія", – пояснив він.

Турчинов зазначив, що якщо рішення про введення візового режиму з РФ ухвалить Верховна Рада, заходи з його реалізації має розробити Кабінет міністрів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Раді пояснили: візи з Росією за Порошенком і Турчиновим

Рада національної безпеки і оборони України - координаційний орган з питань національної безпеки і оборони при президентові. Олександр Турчинов секретар РНБО з грудня 2014 року.

Зараз ви читаєте новину «У РНБО кажуть про швидке введення візового режиму з Росією». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути