четвер, 28 квітня 2022 03:21

Спецтема: Війна Росії проти України

У РФ офіційно дозволили красти зерно із захопленої Херсонщини

У РФ офіційно дозволили красти зерно із захопленої Херсонщини
Окупанти збираються вивезти українське зерно. Фото: Сегодня

На законодавчих зборах Красноярського краю прийняли рішення про вивезення зерна із захоплених територій Херсонської області.

За рахунок незаконних поставок вирішили поповнити власний фонд сільськогосподарської продукції, повідомила пресслужба законодавчих зборів краю.

"Оскільки в краї функціонує лише одне підприємство з виробництва огірків, а нестача інших овочів та зернових культур внаслідок запровадження іноземних санкцій відчувається гостро не лише у Красноярському краї, а й на федеральному рівні повсюдно, експропріація надлишків минулорічного та нинішнього врожаю фермерів Херсонського регіону стане одним з інструментів надання допомоги малим формам господарювання, споживчим кооперативам", — сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Окупанти тиснуть на фермерів та викрадають українське зерно

Депутати на засіданні майже одноголосно проголосували за ввезення зерна з Херсонської області, яку частково взяли під контроль ЗС РФ.

Жителі тимчасово окупованого Криму повідомляють, що помітили останнім часом збільшення вантажних потягів. На їхніх вагонах написано "зерно", повідомила омбудсменка Людмила Денісова.

Зараз ви читаєте новину «У РФ офіційно дозволили красти зерно із захопленої Херсонщини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути