понеділок, 12 вересня 2011 14:37

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У "Регіонах" є своя версія, чому у суді над Тимошенко оголосили перерву

У "Регіонах" є своя версія, чому у суді над Тимошенко оголосили перерву

"Регіонал" Володимир Олійник переконаний, що засідання у справі проти екс-прем'єра Юлії Тимошенко може бути перенесено, щоб суддя Родіон Кірєєв підготувався до інших справ.

Про це Олійник заявив в понеділок, повідомляє сайт Партії регіонів.

"Позиція захисту – абсолютно нелогічна. То їм занадто мало часу для ознайомлення зі справою, то занадто багато. Дивує така непослідовність у заявах адвокатів Юлії Тимошенко", - зауважив політик.

За його словами, суддя, вислухавши сторони, прийшов до висновку, що потрібно надати певний час для підготовки до дебатів. "Це виключне конституційне право судді, яке відповідає чинному законодавству. Воно може бути пов'язане і з тим, що судді, можливо, потрібен час для  підготовки до інших справ", - вважає "регіонал".

Він наголосив на тому, що суддя має право визначати порядок розгляду судової справи. "Відстрочка розгляду справи до 27 вересня свідчить лише про одне – суд задовольнив клопотання захисту і надав час для підготовки до дебатів", - наголосив депутат.

"Захист навмисно робить спроби дискредитувати судочинство. Адже будь-яке свідчення свідка у суді одразу називають причиною розвалити справу. Таке суб'єктивне тлумачення судового процесу не має жодного відношення до судочинства. До того ж, два тижні для перерви судового засідання – це не аномалія, а юридична норма. Це час для підготовки до дебатів, а не для шоу і безпідставних заяв", - резюмував Олійник.

Зараз ви читаєте новину «У "Регіонах" є своя версія, чому у суді над Тимошенко оголосили перерву». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути