четвер, 07 лютого 2013 16:32

У Раді знущалися з Чечетова, блокували і сміялись
15

Фото: Фото: Сергій СТАРОСТЕНКО

У Верховній раді 14 народних депутатів від фракції УДАР та 20 від фракції "Батьківщина" сьогодні вранці продовжували блокувати трибуну та президію парламенту.

У залі також знаходилися депутати фракцій Партії регіонів і Компартії України - вони сиділи на своїх місцях.

"Регіонал" Михайло Чечетов підійшов до опозиціонерів, які стояли біля трибуни парламенту і про щось із ними хвилину говорив. Після того депутат фракції УДАР Павло Розенко накинув йому на плечі червоний реглан із написом "Голосуємо особисто!". Усі засміялися, а дехто навіть зааплодував. У свою чергу "регіонал" пішов на своє місце, скинув із себе реглан і поклав його на лаву.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиціонери подарували Чечетову реглан із написом "Голосуємо особисто!"

Чечетов заявив, що УДАР хотів засвітитися у парламенті цими светрами. За його словами, усі 200 депутатів від опозиції мали прийти у таких регланах, як в УДАРу, тоді "була б картинка".

Фракція УДАР запропонувала провести тестування системи для голосування "Рада-3" із залученням експертів та журналістів і визначити, чи працює вона. Однак на засіданні у спікера лідери фракцій провладної більшості підтвердили, що вони не хочуть голосувати персонально.

Лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов припустив, що питання щодо розблокування роботи Ради вирішуватиметься до кінця тижня. За цей час мають проводитися переговори між більшістю та опозицією.

Єфремов також зауважив, що насправді введення системи "Рада-3" не вирішить питання персонального голосування, оскільки навіть цю систему можна обійти.

Зараз ви читаєте новину «У Раді знущалися з Чечетова, блокували і сміялись». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

151

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути