Ексклюзиви
вівторок, 03 грудня 2013 03:42

У Раді є достатньо голосів для відставки уряду - Кошулинський

У Раді є достатньо голосів для відставки уряду - Кошулинський
Фото: radiosvoboda.org
Віце-спікер Верховної Ради України, заступник голови ВО "Свобода" Руслан Кошулинський заявляє, що в парламенті достатньо голосів для того, щоб проголосувати за відставку уряду Миколи Азарова у вівторок.

"Ми говоримо сьогодні про відставку Кабінету міністрів, як про основоположну завдання, яке поставила опозиція в парламенті. Необхідна кількість депутатів для того, щоб відправити уряд у відставку є", - заявив народний депутат в ефірі "5 каналу".

Як повідомлялося, опозиція пропонує Верховній Раді прийняти резолюцію про недовіру Кабінету міністрів за зраду українського народу. Відповідний проект постанови зареєстрували у Верховній Раді лідери фракцій Арсеній Яценюк ("Батьківщина"), Віталій Кличко ("УДАР"), Олег Тягнибок ("Свобода"). Вони пропонують українському парламенту розглянути питання про відповідальність уряду та прийняти резолюцію про недовіру Кабміну.

2 грудня комітет з питань державного будівництва та місцевого самоврядування рекомендував Верховній Раді прийняти за основу і в цілому проект постанови про недовіру Кабінету міністрів України.
Зараз ви читаєте новину «У Раді є достатньо голосів для відставки уряду - Кошулинський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути