Ексклюзиви
понеділок, 03 липня 2017 15:17

У Раді відмовили Луценкові на зняття недоторканності з нардепа

У Раді відмовили Луценкові на зняття недоторканності з нардепа
Регламентний комітет Верховної Ради не погодив подання прокуратури на притягнення до відповідальності нардепа з фракції "Народного фронту" Євгена Дейдея. Фото: radiosvoboda.org

Регламентний комітет Верховної Ради не погодив подання прокуратури на притягнення до відповідальності нардепа з фракції "Народного фронту" Євгена Дейдея.

"Подання є недостатнім, необґрунтованим, невмотивованим і не містить конкретних фактів. Висновки слідства обгрунтовуються на припущеннях, а законність отримання доказів є сумнівною, що не може підтверджувати факт вчинення Дейдеєм кримінального правопорушення", - сказав керівник комітету Павло Пинзеник на засіданні в понеділок, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Рішення комітету передадуть спікеру Верховної Ради, як передбачає регламент.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп заявив Луценкові про "грузинську мафію"

Нардепа Євгена Дейдея підозрюють у незаконному збагаченні на 4 млн 953 тис. 288 грн. Розслідує справу ГПУ спільно з НАБУ і САП.

Дейдей - член фракції "Народний фронт", координатор батальйону патрульної служби міліції спеціального призначення "Київ-1" Головного управління МВС у Києві.

Зараз ви читаєте новину «У Раді відмовили Луценкові на зняття недоторканності з нардепа». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути