середа, 19 вересня 2018 13:12

У Раді обіцяють скоро вирішити питання євроблях

У Раді обіцяють скоро вирішити питання євроблях
Активісти внесли близько 140 правок до законів про розмитнення авто. Фото з відкритих джерел

Комітет податкової та митної політики протягом кількох тижнів опрацює зміни до законів щодо розмитнення автомобілів із іноземною реєстрацією.

Про це сказав член комітету, народний депутат Андрій Антонищак.

"Іде формування бюджету на наступний рік. Потрібно знати чітко, які цифри закладати. Інакше нас почнуть шантажувати різні міністерства... Комітет податкової та митної політики повністю в темі і займається нею. Вона одна з першочергових. Не хочу озвучувати дедлайн, але за декілька тижнів ми вийдемо на вирішення цього питання. Усе, що потрібно буде від комітету податкової та митної політики, ми зробимо. Далі уже будуть вирішувати депутати під куполом", - сказав Антонищак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки коштуватиме розмитнення євроблях

Сьогодні біля Кабінету міністрів мітингують власники автомобілів на іноземній реєстрації. Головними вимогами активістів є просування нових законопроектів, які дозволять зробити доступним розмитнення.

Під керівництвом юристів вони внесли близько 140 правок, які зараз необхідно розглянути парламентського комітету з питань податкової та митної політики. Також серед вимог автомобілісти висувають питання про складні ділянки доріг, які досі перебувають в аварійному стані, що провокує смертельні аварії.

Зараз ви читаєте новину «У Раді обіцяють скоро вирішити питання євроблях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути