вівторок, 19 лютого 2013 09:29

У Раді близько 100 опозиціонерів у вишиванках продовжують блокувати
10

Фото: Фото: facebook.com

УДАР, "Батьківщина" та "Свобода" продовжують блокувати трибуну і президію українського парламенту.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Зараз у сесійній залі знаходиться близько 100 опозиціонерів. Більшість депутатів від "Батьківщини" та "Свободи" вдягнуті у вишиванки, а "ударівці" у червоних светрах "Голосуємо особисто!".

Також у сесійній залі збираються і депутати від Партії регіонів. В інтерв'ю журналістам керівник їхньої фракції Олександр Єфремов нагадав, що о 9.30 у спікера Володимира Рибака відбудеться нарада з приводу розблокування парламенту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У блокуванні Верховної Ради зацікавлені олігархи — експерт

"Учора ми вже пішли на зближення. Ми домовляємося. Є декілька підходів, як вийти з нинішньої ситуації. Ми віддали своїм колегам кілька варіантів, аби вони внесли свої пропозиції", - розповів він, однак не уточнив, про які саме варіанти йдеться.

Єфремов припускає, що парламент може запрацювати і завтра "за умови доброї волі сторін". Політик повідомив, що сьогодні у сесійній залі буде близько двохсот "регіоналів", які другий тиждень збираються, аби попрацювати.

Коментуючи інформацію про те, що "регіонали" вночі силою збиралися розблоковувати парламент, Єфремов зауважив: "Ми не розглядали такий сценарій. Якщо у якихось буйних головах він зріє, то це їхні проблеми".

Зараз ви читаєте новину «У Раді близько 100 опозиціонерів у вишиванках продовжують блокувати ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

453

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути