вівторок, 09 квітня 2019 17:37

У Порошенка пояснили білборди з Путіним

У Порошенка пояснили білборди з Путіним
В Україні з'явилися білборди із зображенням Петра Порошенка і Володимира Путіна. Фото: Facebook

Білборди, на яких намальований президент України Петро Порошенко і володар Кремля Володимир Путін, розраховані на патріотів. Про це у Facebook заявив радник президента Юрій Бірюков.

"Ядерні прихильники Порошенка в переважній масі свій якраз і ідентифікують головну загрозу країні не в Зеленському, а в Путіні.

Путіну вкрай зручна і вигідна слабка фігура в кріслі президента. Підконтрольна кому-небудь. Путіну не обов'язково контролювати безпосередньо.

А ось всім патріотам країни, які в першому турі зробили інший вибір - їм варто задуматися і на них звернений меседж", - написав Бірюков.

Водночас, у штабі Порошенка заявили, що не питали згоди на використання зображення у Путіна, оскільки він – поза законом.

"У Путіна, зрозуміло, згоди не питали. І це природно. Путін – поза законом. Він розв'язав війну проти України. Він анексував Крим. Він вбивця тисяч і тисяч українців", – сказали там.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Другий тур виборів: з'явилася нова реклама Порошенка

ЦВК обробила 100 % протоколів дільничних виборчих комісій. Лідирує шоумен Володимир Зеленський, якого підтримали 30.24% виборців, а це майже 6 млн людей.

У 2-ий тур із ним виходить чинний глава держави Петро Порошенко. Його підтримали понад 3 млн виборців, що принесло 15.95%.

Вибори відбудуться 21 квітня.

Зараз ви читаєте новину «У Порошенка пояснили білборди з Путіним». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

41

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути