вівторок, 31 травня 2011 09:19

У Партії регіонів зрозуміли, навіщо Тимошенко пише листи генпрокурору

У Партії регіонів зрозуміли, навіщо Тимошенко пише листи генпрокурору

Своїми творами епістолярного жанру екс-прем'єр Юлія Тимошенко намагається відтягнути момент настання кримінальної відповідальності за порушення законодавства.

Про це заявив депутат від Партії регіонів Олег Надоша, коментуючи відкритий лист Тимошенко на адресу генпрокурора Віктора Пшонки.

За словами парламентаря, те, що Тимошенко називає політичною мотивацією кримінальних справ, насправді є відповідальністю за вчинення звичайних економічних злочинів, що передбачена чинним законодавством.

"А нібито вимушена необхідність звернутися до керівника генеральної прокуратури, саме з відкритим листом, продиктована прагненням Тимошенко посилити свою присутність в інформаційному просторі, оскільки впродовж останніх місяців спостерігається тенденція до зниження інтересу до її персони з боку громадян", - цитує Надошу прес-служба партії.

"Що ж стосується заяв підслідною про відповідальність за нібито незаконне порушення кримінальних справ, це може бути розцінено як тиск на слідство", - резюмував політик.

Нагадаємо, що напередодні екс-прем'єр Юлія Тимошенко звернулася з відкритим листом до генпрокурора Віктора Пшонку. В ньому вона, зокрема просить закрити кримінальні справи, порушені проти неї.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів зрозуміли, навіщо Тимошенко пише листи генпрокурору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

23

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути