середа, 29 січня 2014 01:45

У Партії регіонів запропонували амністувати Маркова

У Партії регіонів запропонували амністувати Маркова
Ігор Марков. Фото: tsn.ua

Народний депутат від фракції Партії регіонів Віталій Грушевський заявив, що закон про амністію слід застосувати й відносно затриманого лідера партії "Родіна", екс-народного депутата Ігоря Маркова.

Таку думку він висловив в ефірі телеканалу ТВі.

"Раз перед законом усі рівні, тоді необхідно прийняти таку норму і стосовно таких людей, як Марков", – зазначив "регіонал".

Грушевський наголосив, що бійка за участі Маркова із "свободівцями" в Одесі кількарічної давнини стала першим дзвіночком майбутнього загострення в Україні.

"Події в Одесі, коли були перші політичні сутички громадянина Маркова з представниками "Свободи" – це був перший дзвіночок, що з'ясування ідеологічних бачень буде відбуватись у такий спосіб", - сказав нардеп.

Нагадаємо, учора відбулись переговори між лідерами парламентських фракцій щодо підготовки до розгляду законопроекту про амністію учасників акцій протесту в Україні. Опозиція наполягає на ухваленні закону про амністію без умов відстрочки.

Лідер партії "Родіна" Ігор Марков був спочатку позбавлений статусу народного депутата, а згодом заарештований 23 жовтня рішенням Печерського райсуду.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів запропонували амністувати Маркова». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути