пʼятниця, 15 листопада 2013 03:08

У Партії регіонів захотіли, аби місія Кокса-Кваснєвського запропонувала свій "законопроект Тимошенко"

У Партії регіонів захотіли, аби місія Кокса-Кваснєвського запропонувала свій "законопроект Тимошенко"
Михайло Опанащенко. Фото: www.novostimira.com.ua

Народний депутат від фракції Партії регіонів Михайло Опанащенко заявив, що місія Європарламенту на чолі із Петом Коксом і Олександром Кваснєвським мала би запропонувати власний законопроект для звільнення Юлії Тимошенко.

Про це політик сказав в ефірі телеканалу ТВі.

"Регіонал", зокрема, звинуватив опозицію у підіграванні Заходу.

"Зараз ми бачимо прагнення опозиційних депутатів танцювати під іноземну сопілку, під чужу сопілку, під будь-яку сопілку!" - наголосив Опанащенко.

Водночас, за його словами, у прийнятті своїх рішень президент Віктор Янукович керується виключно інтересами України, а не окремих політичних лідерів.

"Те, що відбувається навколо законопроекту (щодо лікування засуджених за кордоном — ред.) - це дійсно нелегке питання, бо місія Європарламенту, тиснучи на Україну, не пропонує рішення", - зазначив нардеп.

Він наголосив, що українським законодавцям немає в кого взяти зразок відповідного закону.

"Немає аналогічного законопроекту, який би вони (Кокс і Кваснєвський, – ред.) запропонували. Вони добре розуміють, що неодноразово захист Тимошенко звертався до Європейського суду. Жодного разу суд не виправдав. Тобто звинувачення не зняті", – резюмував Опанащенко.

Нагадаємо, раніше спостерігачі від Європарламенту Кокс та Кваснєвський повідомили, що вважають законопроект позафракційного нардепа Анжеліки Лабунської найоптимальнішим для досягнення порозуміння між владою та опозицією у питанні вирішення долі ув'язненої Юлії Тимошенко.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів захотіли, аби місія Кокса-Кваснєвського запропонувала свій "законопроект Тимошенко"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути