пʼятниця, 08 червня 2012 12:14

У Партії регіонів заперечили, що галичани покидають її лави

У Партії регіонів заперечили, що галичани покидають її лави
У Партії регіонів відхрестилися від Богдана Павлюка. Фото: ia-prometei.org.ua

Богдан Павлюк не є головою Івано-Франківського осередку Партії регіонів.

Про це повідомляє сайт Івано-Франківської обласної організації  Партії регіонів.

"Громадянин Богдан Павлюк не є ні керівником Івано-Франківського осередку Партії регіонів, ні головою жодного із 118 первинних партійних організацій, які створені Івано-Франківською міською партійною організацією на території обласного центру", - йдеться у заяві.

Разом з тим на офіційному сайті Партії регіонів не підтверджують, але й не спростовують інформації про те, що Павлюк є членом цієї політичної сили.

"Відповідно до Статуту Партії регіонів "членство в Партії регіонів припиняється з моменту подання письмової заяви про вихід з партії до керівного органу партійної організації, де член партії перебуває на партійному обліку". За словами дійсного голови Івано-Франківської міської організації Партії регіонів Ігоря Дутки, протягом цього тижня заяв про вихід із партії від жодного з членів до них не надходило" - йдеться у заяві.

Однак у коментарі інформаційному агентству Захід.нет Павлюк ще раз підтвердив слова зі свого відео-звернення, розміщеного раніше сайтом "Народне ОКО".

"Я таким чином висловив свою громадянську позицію. Не можна гратися з мовою, не можна гратися з територією держави, тому що це – неправильно, це взагалі дестабілізує державу... Я до кінця вірив, що цього не відбудеться. Для мене стало апогеєм, що цей законопроект проголосували", - розповів він.

Нагадаємо, що народний депутат-"регіонал" Василь Чуднов, який у Верховній Раді представляє Івано-Франківську область, проголосував  проти "мовного" законопроекту.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів заперечили, що галичани покидають її лави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути