вівторок, 20 вересня 2011 15:14

У Партії регіонів порівняли реформи Януковича зі столипінськими

У Партії регіонів порівняли реформи Януковича зі столипінськими

Голова фракції Партії регіонів у Верховній Раді Олександр Єфремов заявив, що для успішного здійснення серйозних структурних реформ Україні необхідні революційні дії зверху і еволюційні дії знизу.

Про це він сказав під час погоджувальної ради парламентських фракцій і груп у Києві в понеділок, 19 вересня.

Коментуючи заходи, приурочені пам'яті прем'єр-міністра Російської імперії Петра Столипіна, 100-річчя з дня смерті якого днями відзначили в Києві, Єфремов, зокрема, зазначив: "Вчені характеризують той історичний період наступним чином: для проведення започаткованих Столипіним реформ необхідні були революційні дії зверху і еволюційні дії знизу".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Київським рухівцям повісили дошку на честь Столипіна

"Як мені здається, наша держава сьогодні знаходиться на такому ж етапі", - заявив політик. "Коли у нас відбуваються серйозні реформування, які ініціюються згори, і для того, щоб їх успішно закінчити, нам необхідні еволюційні дії знизу і узгоджені дії всіх в нашому парламенті", - уточнив він.

"Чого я і бажаю всім колегам, якщо ми дійсно хочемо блага для нашої держави, щоб Україна розвивалася так, як годиться", - резюмував голова парламентської фракції Партії регіонів.

Зараз ви читаєте новину «У Партії регіонів порівняли реформи Януковича зі столипінськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

11

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути