понеділок, 28 червня 2010 16:57

У парламенті серйозне бізнесове лобі - комуніст

У парламенті серйозне бізнесове лобі - комуніст

Податковий кодекс може бути прийнятий в другому читанні до кінця цієї сесії.

Про це у коментарі Gazeta.ua сказав нардеп від Компартії Спірідон Кілінкаров.

"Сьогодні вся проблема в тому, що Азаров - податківець. Це не його професія. Це його стан душі. Тому без всякого сумніву він прописав кодекс із посиленням контролю податкової над підприємцями", - зазначив нардеп.

За його словами, комуністи підтримують таку ідею.

"Саму ідею ми підтримуємо, але є моменти в кодексі, через які ми проти. Їх чимало. Тому я думаю, що до другого читання буде багато змін", - зазначив комуніст.

Кілінкаров вважає, що Податковий кодекс може бути прийнятий на цій сесії, якщо буде конструктивний діалог між Кабміном і парламентом.

"Його допрацювати можна. Але багато залежить від Кабміну, від того, наскільки він готовий прислухатися до депутатів. На "ура" цей документ не пройде. І якщо уряд думає, що йому вдасться домовитися, то цього не буде. Бо у парламенті серйозне бізнесове лобі. Тому зрозуміло, що арифметичної більшості не буде. Тому потрібен діалог, компроміс парламенту і уряду. Це має бути компроміс, який би не влаштовував нікого. І одній, і іншій стороні доведеться йти на поступки. Але якщо Кабмін захоче перетягнути ковдру на свій бік, нічого не вийде", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У парламенті серйозне бізнесове лобі - комуніст ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути