вівторок, 28 березня 2017 16:29

У парламенті працює лише 331 нардеп

У березні на робочому місці у Верховній Раді був лише 331 народний депутат.

Про це повідомляє комітет виборців України.

"Березень виявився насиченим місяцем в роботі парламенту. За цей час відбулися 12 пленарних засідань Ради, на яких прийняли майже півсотні різних законодавчих актів. Серед іншого парламент ухвалив закон, який розблоковує вибори в об'єднаних громадах різних районів.

Попри це, на робочому місці як правило перебував лише 331 народний депутат із 423, а 8 депутатів взагалі пропустили всі засідання Ради. Це не сприяє довірі виборців ані до таких осіб, ані до парламенту в цілому", - заявили в організації.

Серед нардепів, які не відвідали жодне засідання у березні - Семен Семенченко і Тарас Пастух із "Самопомочі", Євген Бакулін із "Опозиційного блоку", Вячеслав Богуслаєв з групи "Воля народу", а також позафракційні Євгеній Мураєв і Дмитро Ярош.

 
Верховній Раді довіряють 5,3% українців, не довіряють 82,1%. Про це свідчать дані опитування КМІС, проведеного в грудні 2016-го.
Зараз ви читаєте новину «У парламенті працює лише 331 нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути