неділя, 14 липня 2019 15:00

У новому парламенті ініціюватиму створення окремої групи депутатів від Києва – Сергій Ткаченко

У новому парламенті ініціюватиму створення окремої групи депутатів від Києва – Сергій Ткаченко
Кандидат по Солом'янці Сергій Ткаченко хоче ініціювати створення окремої групи депутатів від Києва. Фото: From-UA

Самовисуванець у депутати Верховної Ради України, юрист Сергій Ткаченко планує ініціювати створення у парламенті окремої групи депутатів, обраних від Києва та прилеглих районах Київської області для вирішення найбільших проблем столиці України, з якими місцева влада нездатна впоратись самостійно.

"Якщо мешканці Солом'янки довірять мені представляти їхні інтереси у парламенті, я ініціюватиму створення окремої депутатської групи серед переможців округів у місті Києві та прилеглих районах Київської області для розробки спільного бачення розв'язання масштабних проблем міста", - зазначив Сергій Ткаченко в інтерв'ю "Нашому Києву".

На думку Сергія Ткаченко, проблеми Солом'янки багато в чому співпадають з проблемами інших районів Києва і одна з них – це інфраструктурний колапс.

Кандидат у депутати вважає, що "місту потрібні ширші дороги, великі парковки, нові мости та транспортні вузли. Окремим пунктом він виокремив необхідність будівництва в Києві нової сучасної окружної дороги.

"Це все елементи великих інфраструктурних проектів, які на місцевому рівні вирішити неможливо. Потрібна співпраця міської влади та центральної", - зазначив Сергій Ткаченко, зазначивши, що необхідність державного фінансування великих інфраструктурних проектів передбачено його передвиборчою програмою.

Довідка: Сергію Ткаченко 38 років, він уродженець Солом'янського району. Не входить до складу жодної політичної сили і вперше приймає участь у депутатських виборах у якості кандидата. Зробив успішну кар'єру юриста, працював у провідних українських та міжнародних юридичних фірмах.

Протягом останніх дев'яти років працює на посаді Директора правового департаменту в Корпорації "Індустріальна спілка Донбасу", яка здійснює промислову діяльність в Україні, Польщі та Угорщині. Має потужний досвід роботи з іноземними інвесторами та кредиторами. Під його керівництвом було укладено десятки багатомільйонних інвестиційних та фінансових проектів на загальну суму більше 2 мільярдів доларів США за участі іноземних банків і великих міжнародних промислових інвесторів.

Крім основної юридичної освіти, Сергій Ткаченко здобував додаткові знання з економіки та менеджменту у Києво-Могилянській бізнес-школі та Київській школі економіки. Також пройшов курс лекцій з державного управління світового рівня. Серед них – навчальні програми, які були організовані Львівською бізнес-школою, Стенфордським університетом і Гарвардською школою державного управління імені Кеннеді (США). Лекції читали визнані фахівці, зокрема всесвітньовідомий політолог Френсіс Фукуяма. Серед випускників цієї програми – Святослав Вакарчук, Мустафа Найєм, інші відомі громадські діячі.

Зараз ви читаєте новину «У новому парламенті ініціюватиму створення окремої групи депутатів від Києва – Сергій Ткаченко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути