вівторок, 29 березня 2022 06:23

Спецтема: Війна Росії проти України

У МЗС відреагували на слова Путіна про знищення України

У МЗС відреагували на слова Путіна про знищення України
Після переговорів у багатьох ЗМІ поширили інформацію, що учасників, зокрема Абрамовича, нібито отруїли. Фото: pixabay.com

Міністр закордонних справ України Дмитро Кулеба порадив усім учасникам переговорів із Росією нічого не їсти, не пити та не торкатися, оскільки у багатьох ЗМІ поширили інформацію, що учасників, зокрема олігарха Романа Абрамовича, отруїли.

В ефірі національного телемарафону він також відреагував на ймовірні слова російського лідера. Кулеба зауважив, що зараз дуже багато історій, коли хтось щось нібито почув, оскільки усі спраглі до новин та сенсацій.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Представник Абрамовича підтвердив отруєння олігарха

"Насправді дуже мале значення має те, що там собі думає президент Росії Володимир Путін саме зараз. У плані того, кого він нищитиме. Нагадаю, що він збирався буквально за декілька діб захопити Київ та ключові міста України. Думаю, що тоді він теж сидів і собі думав: "я їх швидко знищу". Але нічого з цього не вийшло", – сказав Кулеба.

План Путіна провалився завдяки українському характеру, зброї та санкціям від партнерів.

"Тому він собі може будувати там якісь плани, але у нас є власні. І це плани на перемогу й на звільнення наших територій", – підсумував міністр.

Український президент Володимир Зеленський передав через олігарха Абрамовича господарю Кремля записку з умовами миру. Після того, як президент Росії Путін її прочитав, він нібито сказав Абрамовичу, щоб той передав, що він "усіх знищить".

Зараз ви читаєте новину «У МЗС відреагували на слова Путіна про знищення України». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути