понеділок, 08 жовтня 2012 15:54

У Львові - черговий напад на представництво Партії регіонів

У Львові - черговий напад на представництво Партії регіонів
У Львові офіс "Регіонів" мало не спалили.

В ніч з 5 на 6 жовтня 2012 року у Львові на вулиці Антоновича, 94 підпалили офіс Партії регіонів. Відео виклали на сайті Реактор- український автономний спротив.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" вручив медикам скандальні "швидкі"

"Ми, українські національні соціалісти, виступаємо проти існуючої держави та партій, - коментар націоналістів під відео на сайті YouTube. - В гонитві за владою та наживою, заради інтересів власників, очільників та спонсорів, всі без винятку партії, що обслуговують інтереси капіталу, одурюючи та визискуючи наш народ, вкотре затіяли парламентську гру у "владу" та "опозицію". Всі без винятку офіційні партії чи "провладні" чи "опозиційні", які називають себе чи то "лівими", "правими", "центристами", чи "комуністичними", "соціалістичними", "ліберальними", "демократичними", "націоналістичними" є мерзенними пристосуванцями, запроданцями та ворогами українського народу. Геть вибори без вибору! Владу народу, а не партіям! Так -- вулиці, ні -- парламенту! За Вільну Україну без холопа і без пана!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборонено для всіх! Але своїм — можна

У ПР розповідають, що зловмисники розбили два вікна. Пожежі вдалося уникнути, приміщення закопчене. Ведеться слідство.

"Це вже не перший випадок нападу на наші штаби. У липні підпалили офіс партії у Стрию, - розповідає прес-секретар обласного осередку ПР Уляна Копцюх. - Ми вже почали встановлювати на вході до офісів камери спостереження".

Нагадаємо, 26 вересня невідомі напали на агітаційний намет ПР у Львові на вул. Стрийській. Перевернули стіл, забризкали агітаторам очі невідомою речовиною.

Зараз ви читаєте новину «У Львові - черговий напад на представництво Партії регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

71

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути