Ексклюзиви
четвер, 20 грудня 2007 14:43

У Луценка критикують міністрів від Балоги і вимагають їх замінити

У Луценка критикують міністрів від Балоги і вимагають їх замінити
Депутатська група "Народна Самооборона" у складі фракції блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" має намір запропонувати фракції НУНС замінити міністра аграрної політики Юрія Мельника іншою кандидатурою після прийняття Державного бюджету на 2008 рік.

Про це в інтерв"ю "Газеті по-київськи" сказав депутат Ради Геннадій Москаль (НУНС).

"Так, після прийняття бюджету й зимових свят ми повернемося до цього питання. Якщо "Самооборону" підтримають інші партії й рухи у фракції НУНС, ми винесемо відповідну постанову, зареєструємо його й все", - сказав він.

Москаль нагадав, що "Народна Самооборона" привселюдно критикувала розподіл посад у новому Кабінеті Міністрів і неодноразово висловлювала свою незгоду з подачею Секретаріатом Президента своїх кандидатур на посади міністрів.

Водночас, парламентарій зазначає, що його колеги проголосували за формування Кабміну через обіцянку й почуття обов"язку перед прем"єр-міністром Юлією Тимошенко.

"Ми не могли залишити нами обраного прем"єр-міністра без уряду. Тому сьогодні є люди, які незрозуміло як потрапили в уряд, вони нав"язані Секретаріатом", - сказав він.

Раніше 6 депутатів від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона", вибрані за квотою партії "Народний Рух України" заявляли про незгоду із призначенням Юрія Мельника міністром аграрної політики в новому Кабміні.

Перед цим Верховна Рада затвердила склад Кабміну на чолі з лідером БЮТ Юлією Тимошенко.

У ньому міністр аграрної політики - Юрій Мельник (із серпня 2006 був міністром аграрної політики в уряді Януковича, з жовтня 2005 по серпень 2006 - віце-прем"єром, який курирує питання АПК), повідомляють Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка критикують міністрів від Балоги і вимагають їх замінити». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути