субота, 02 травня 2009 12:51

У Луценка кажуть, що вчора ніхто не бився

У Луценка кажуть, що вчора ніхто не бився
Працівникам міліції вдалося забезпечити громадський порядок в державі під час масових першотравневих заходів.

Про це повідомили у Департаменті зв"язків з громадськістю Міністерства внутрішніх справ, зазначивши, що до охорони правопорядку залучалися й військовослужбовці внутрішніх військ МВС.

За даними правоохоронців, 1 травня найбільш чисельні заходи культурно-розважального, спортивного, соціального та політичного спрямування відбулися в АР Крим, Дніпропетровській, Донецькій, Луганській, Миколаївській областях та Києві.

Як повідомлялося, з метою координації діяльності органів внутрішніх справ із забезпечення правопорядку під час заходів, пов"язаних зі святкуванням Великодня, Дня міжнародної солідарності трудящих, Дня Перемоги, вшануванням 23-ї річниці Чорнобильської катастрофи та поминальних днів, у МВС України було розгорнуто роботу Оперативного штабу. Відповідні штаби працюють у Головних управління та Управліннях МВС України в АР Крим, Києві, Севастополі та областях, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Луценка кажуть, що вчора ніхто не бився». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути