четвер, 16 лютого 2012 21:47

Спецтема: Плівки Забзалюка: скандал з “тушками”

У Литвина заявили, що саме БЮТ привів у Раду "тушок"

У Литвина заявили, що саме БЮТ привів у Раду "тушок"

Заява партії "Батьківщина", в якій йдеться про відповідальность лідера Володимира Литвина за скуповування "тушок" у парламенті, не в'яжеться зі здоровим глуздом.

Про це заявили у прес-службі "Народної партії", передає Українська правда.

"У подібних заявах немає нічого, окрім безпорадного намагання перекласти відповідальність за результати власної діяльності "з хворої голови на здорову", - зазначили в прес-службі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Рибаков поставив БЮТ на лічильник: "тушки" вимагають для дітей цілий мільйон

"Термін "кришує", вжитий у заяві на адресу Литвина, насправді більше підходить лексикону тих людей, яким БЮТівці продали місця у своїх партійних списках", - уточнили в партії.

"Таке враження, що в БЮТ страждають на вибіркову амнезію. Працівникам прес-служби "Батьківщини", які пишуть такі абсурдні заяви, краще було б поцікавитися у своїх партійних лідерів, чи не з'явилася політична корупція у Верховній Раді саме тоді, коли вони разом зі своїми бізнес-, або, швидше - кримінал-партнерами - прийшли до парламенту", - заявили в партії Литвина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: За 10 років ціна "тушки" виросла майже у п'ять разів

"Серед тих, кого назвали "тушками", ледве не половина - колишні глави облорганізацій "Батьківщини". Тому краще б БЮТівцям, замість розповсюдження абсурдних заяв, серйозно замислитися над якістю свого партійного активу", - підсумували в "Народній партії". 

Зараз ви читаєте новину «У Литвина заявили, що саме БЮТ привів у Раду "тушок"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

19

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути