четвер, 01 листопада 2012 01:24

У Кривому Розі затримали підозрюваних у підпалі офісу Партії Регіонів

У Кривому Розі затримали підозрюваних у підпалі офісу Партії Регіонів

24 жовтня у Кривому Розі міліція затримала чотирьох підозрюваних у справі підпалу офісу "Партії регіонів" у місті на початку липня.

"Зранку я вийшов із дому, прийшов на зупинку громадського транспорту, щоб їхати на роботу, - розповідає 20-річний Олександр Ремінський. – Раптом підійшли кілька старших чоловіків у цивільному одязі, показали якесь посвідчення, назвалися міліціонерами й сказали, щоб я їхав із ними. Поводилися досить чемно, не били. Посадили у авто й привезли у райвідділок".

У відділенні міліціонери пояснили Сашкові, що є інформація його причетності до підпалу офісу "Партії регіонів".

"Один з оперативників почав мені погрожувати, що до мене можуть застосувати фізичну силу й усе одно змусять в усьому зізнатися , - розповідає хлопець. – Моєму другові, Ярославу Ігнатенку, якого теж підозрюють обіцяли повідбивати нирки".

Хлопців протримали близько 10 годин у райвідділку. В той час в їхніх квартирах провели обшуки. Потім усіх чотирьох відпустили додому.

"При проведенні санкціонованих обшуків, за місцем проживання зловмисників вилучено: системний блок, дві вовняні шапки з прорізом для очей, цифрову відеокамеру, три скляні пляшки об'ємом 0,5 л із запальною рідиною", - повідомляють міліціонери.

Наразі проти чоловіків порушили кримінальну справу за статтею 194 частиною 2 Кримінального кодексу України, їм загрожує позбавлення волі від трьох до десяти років. Слідство триває.

Зараз ви читаєте новину «У Кривому Розі затримали підозрюваних у підпалі офісу Партії Регіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути