пʼятниця, 28 липня 2006 20:29

У Криму вбили 27-річного місцевого жителя, який заступився за 2-х москвичок

У Криму 27-річний житель Красногвардійського району загинув через бійку з жителем Сімферополя, заступившись за двох дівчат-москвичок. Про це сказано у повідомленні прес-служби головного управління Міністерства внутрішніх справ у Криму.

Відповідно до повідомлення, 27 липня пізньої ночі у Гурзуфі на набережній в барі "Бочка" перебували дві молоді сімейні пари з Москви. Близько 5 ранку вони вирішили покинути заклад. Дві жінки, які вийшли небагато пізніше своїх чоловіків, зіштовхнулися з п"яною компанією з трьох молодих людей із Сімферополя.

Один із сімферопольців, 25-річний вірмен майстер спорту з боксу, став робити дівчатам надмірні знаки уваги, хапати за руки й робити непристойні пропозиції. Побачивши це, чоловік однієї з москвичок повернувся до бару й висловив нахабі свої претензії.

У відповідь боксер вихопив пістолет для стрільби гумовими кулями й зробив у москвича кілька пострілів, а далі почав погрожувати ножем.

Конфлікт намагався зупинити сторонній 27-річний житель Червоногвардійського району, що не мав відношення до жодної з компаній, однак сімферополець завдав удару ножем у живіт жителеві Красногвардійська, а потім - у сідницю москвичеві.

Призвідники втекли з місця злочину, забувши там при цьому свої документи, через що правоохоронні органи швидко затримали злочинців.

Відпочиваючий з Москви й житель із Красногвардійського району були госпіталізовані до Ялтинської міської лікарні. Поранений кримчанин, що заступився за молоду москвичку, у лікарні помер. Речові докази, у тому числі знаряддя злочину, вилучено.

Підозрюваний у вчиненому зізнався, у цей час його затримано і за фактом інциденту проводиться розслідування, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «У Криму вбили 27-річного місцевого жителя, який заступився за 2-х москвичок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути