Ексклюзиви
пʼятниця, 18 серпня 2006 14:41

У Криму представник Ющенка носить майку "Яке це щастя, що я Москаль"

 

Постійний представник Президента Віктора Ющенка в Криму Геннадій Москаль полюбляє прогулюється у майці з написом "Яке це щастя, що я Москаль", яку йому подарували закарпатські друзі. Про це він повідомив в інтерв`ю інформагенству УНІАН.

За словами Геннадія, "москальська" майка стала відповіддю його друзів із Закарпаття на знамениті львівські майки з написом "Дякую тобі, Боже, що я не москаль".

- Коли я був заступником міністра внутрішніх справ України в 1995 році, під час службового відрядження у Львові купив 2 футболки з написом "Дякую тобі, Боже, що я не москаль", а ось зараз мої закарпатські друзі зробили відповідь львівським ультра-націонал-патріотам - випустили майку з написом "Яке це щастя, що я Москаль" і подарували її мені, - розповів представник глави держави.

Він також повідомив, що, прогулюючись у "москальській" майці в Криму, бачив схвальну реакцію на цей напис у жителів автономії. А ось "антимоскальську" майку з написом "Дякую тобі, Боже, що я не москаль" Геннадій Москаль так жодного разу і не наважився вдягати. На його думку, вона може викликати негативну реакцію у кримської громадськості.

- Ні, цю майку не вдягав. Боюся, що в Криму за це поб`ють, - сміючись, заявив представник Ющенка, повідомляє УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «У Криму представник Ющенка носить майку "Яке це щастя, що я Москаль"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути