четвер, 21 квітня 2016 16:30

У Корнійця вдома знайшли цілий схрон документів Шокіна
3

У "діамантового" прокурора Олександра Корнійця під час обшуку знайшли копії документів екс-генпрокурора Віктора Шокіна.

Про це йдеться у протоколі огляду речей від 6 липня, вилучених у Корнійця під час обшуку, пише "Українська правда".

За місцем проживання Корнійця у Софіївській Борщагівці вилучили чорний пакет. У ньому були копії двох українських паспортів на ім'я Віктора Шокіна. Один виданий у лютому 1997 року, інший - 28 лютого 2012 року. Номери паспортів відрізняються. В обох вказана одна й та сама адреса проживання.

Серед вилучених документів був аркуш із ідентифікаційним номером Шокіна. Вказано, що він не є підприємцем і має у власності як фізична особа 3 земельні ділянки з 2001 року.

Окрім того, у протоколі зазначена копія свідоцтва про право власності на землю та житловий будинок Віктора Шокіна. Є також копія договору купівлі-продажу квартири по вулиці Ярославів Вал та довідка БТІ про право власності Шокіна на квартиру.

Окрім документів у пакеті знайшли телефон iPhone 6, який належить дружині прокурора Світлані Корнієць. Згідно з протоколом, у цьому телефоні було знайдено смс-повідомлення від 5 липня на адресу абонента, підписаного "Оксана Шокіна", зі словами "у нас обшук".

У Корнійця також вилучили дозвіл на ім'я Віктора Шокіна на зберігання зброї. І копію дозволу на носіння зброї, видану на ім'я екс-прокурора Лотюка Степана Васильовича. Коли він був прокурором Києва, Шокін був слідчим з особливо важливих справ.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ГПУ намагається розвалити "діамантову" справу - Касько

Нагадаємо, колишнього заступника прокурора Київської області Олександра Корнійця, першого екс-заступника начальника Головного слідчого управління Генпрокуратури Володимира Шапакіна та громадянина Валерія Гібаленка затримали на хабарі 5 липня.

Під час обшуків у Шапакіна вилучили 400 тисяч доларів, у Корнійця - значну кількість ювелірних виробів, 65 діамантів та автомат Калашникова. Обом повідомлено про підозру в хабарництві.

Зараз ви читаєте новину «У Корнійця вдома знайшли цілий схрон документів Шокіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути