неділя, 30 жовтня 2011 11:22

У команді Януковича немає реформаторів - експерт

У команді Януковича немає реформаторів - експерт

Прийшовши до влади, президент України Віктор Янукович розраховував на проведення серйозних кадрових, соціально-економічних та інших реформ, але з часом охолов до них через брак реформаторів у команді.

Таку думку висловив директор Центру соціологічних досліджень "Український барометр" Віктор Небоженко.

"Коли ці люди, що сьогодні при владі, тільки прийшли, то вони багато говорили про конституційну реформу, інші реформи, але з часом все це затихло. І сьогодні ми бачимо, що практично всі реформи зупинилися. Замовкли навіть люди, які раніше їх декларували", - заявив експерт.

На думку Небоженка, влада відмовилась від реформ, і серед політиків та високопосадовців немає людей, яких можна вважати "двигунами реформ".

За словами експерта, всі реформи можуть завершитися зміною виборчого законодавства та внесенням змін до Конституції України, відповідно до яких вибори глави держави будуть проводитися у Верховній Раді.

Нагадаємо, віце-прем'єр-міністр соціальної політики Сергій Тігіпко під час відкриття Міжнародного бізнес-форуму в Грузії заявив, що в Україні застосували грузинський досвід реформ.

Зараз ви читаєте новину «У команді Януковича немає реформаторів - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути