четвер, 12 січня 2012 13:50

Спецтема: Тимошенко — за ґратами

У КОДі запідозрили, що у Януковича та Льовочкіна пряма відеотрансляція із камери Тимошенко

У КОДі запідозрили, що у Януковича та Льовочкіна пряма відеотрансляція із камери Тимошенко

Комітет опору диктатурі вимагає від парламенту терміново створити тимчасову слідчу комісію ВР щодо розслідування факту втрати свідомості Юлією Тимошенко у Качанівській колонії.

Як повідомила прес-служба БЮТ, про це заявив заступник голови фракції "БЮТ-Батьківщина", прем'єр-міністр опозиційного уряду Сергій Соболєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тимошенко знепритомніла через ліки проти ГРВІ

"Очевидно, що після того, як з'явилися офіційні заяви Міністерства охорони здоров'я, представників пенітенціарної системи про те, що так зване планове обстеження на прохання Тимошенко проведено 7 січня і ні слова не було заявлено про те, що дійсно сталося з нею в ніч з 6 на 7 січня, це підтверджує, що в Україні з'явилося нове шоу, як раніше було "За склом", то зараз -  "За ґратами", де 24 години на добу представники пенітенціарної системи стежать за Тимошенко та ведуть відеозапис", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тюремник: Тимошенко не втрачала свідомість - хіба що запаморочилось у голові

Соболєв відзначив, що не здивується, якщо відеотрансляція йде у кабінеті Януковича і Льовочкіна та в кабінетах інших людей, "які спостерігають за тим, як корчачись від болю, на підлозі лежить пані Тимошенко".

За його словами, той факт, що після цього інциденту не було вжито відповідних заходів, свідчить про те, що "влада забрехалася".

"Це замах на життя Юлії Тимошенко! Ми вимагаємо, щоб ці записи у закритому режимі були переглянуті представниками слідчої парламентської комісії, щоб була встановлена істина", - підкреслив Соболєв.

Зараз ви читаєте новину «У КОДі запідозрили, що у Януковича та Льовочкіна пряма відеотрансляція із камери Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

13

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути