понеділок, 26 жовтня 2020 14:53

У Кернеса розказали про його "повернення"

У Кернеса розказали про його "повернення"
Результати екзитполу виборів Кернесу вже повідомили. Фото: Цензор.НЕТ

Мер Харкова Геннадій Кернес, найвірогідніше, залишиться на посаді очільника міста.

Про це свідчать екзитполи, повідомляють на сайті Харківської міської ради.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Держава не виконала повноцінно свою роль на виборах - ОПОРА

Під час голосування 25 жовтня команда Кернеса паралельно проводила своє опитування. За його результатами, мер Харкова (Кернес. - Gazeta.ua) теж перемагає.

Перший заступник Харківського міського голови Ігор Терехов розповів деталі про стан здоров'я Кернеса. За його словами, стан стабільний, і про результати виборів Кернесу вже повідомили.

Заступник Кернеса також додав, що фото мера з клініки "Шаріте" не буде, бо там "дотримуються своїх заходів безпеки". Порушити їх через резонанс дозволили лише російському опозиціонеру Олексію Навальному.

"Я розмовляв з Павлом Фуксом, який спілкувався з Геннадієм Адольфовичем. Стан - стабільний, сумнівів у лікарів не викликає. Буде його звернення до харків'ян, фото і ролик, і головне - приїзд Геннадія Кернеса в місто Харків", - повідомив Терехов.

Геннадій Кернес є мером Харкова з 2010 року. Вперше був обраний від "Партії регіонів", вдруге (2015 року) - від партії "Відродження".

2006 року був керівником виборчої кампанії свого попередника, "ексрегіонала" Михайла Добкіна.

25 жовтня в Україні відбулися місцеві вибори. Українці обирали сільських, селищних, міських голів і депутатів сільських, селищних, міських, районних, обласних та районних у містах рад.

За даними екзитполу, який оприлюднили у програмі Савіка Шустера на телеканалі "Україна 24", у Харкові діючий мер Геннадий Кернес має показник 57,90%. Таким чином він перемагає у першому турі.

Зараз ви читаєте новину «У Кернеса розказали про його "повернення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути