вівторок, 10 квітня 2012 15:52

У Кагарлику поховали нардепа Головченка
7

Попрощатися з однопартійцем прийшов спікер Володимир Литвин
Під руки виводять дружину померлого
Володимир Литвин задумався над негативною реакцією інтернет-користувачів на смерть колеги
Попрощатися з Головченком прийшли нардепи, родичі і однокурсники
Ігоря Головченка відспівали у Лаврі

Сьогодні близько 15-ї години на міському кладовищі Кагарлика у Київській області поховали народного депутата з фракції Народної партії Ігоря Головченка.

Про це повідомив кореспондент Gazeta.ua.

Прощатися з політиком прийшли близько сотні людей.

"В нього звідси родом дружина Анастасія. В неї тут будинок і живуть батьки. Ігор заповів, щоб його поховали саме тут", - розповіла знайома Головченка Лариса Лебеденко.

За її словами, нардеп жив у Києві на Нивках, постійно займався спортом, взимку купався у ставках, бігав, та 3-4 рази на тиждень ходив у басейн.

"Десять років тому йому зробили складну операцію - міняли судини. Але він дуже хотів жити, був життєрадісний, постійно жартував. Всім допомагав", - сказала Лебеденко.

Вона також розповіла, що у суботу, 7 березня, ввечері Головченко плавав у басейні, йому стало зле і хоча поруч були люди, його не встигли врятувати - "швидка" приїхала за 20 хвилин, але політик був уже мертвий.

Поховальну промову читав отець Павло.

"Ігор до мене приходив на Благовіщення зранку, обіцяв, що прийде на Вербну неділю. Але в суботу це сталося - помер", - сказав він.

"Ми з ним разом навчалися в університеті, однокурсників тут (на похоронах) близько 15", - сказав однокурсник Головченка, який не представився.

"Три роки в нас була зустріч - 25 років закінчення вузу. Мені вже тоді здалося, що в нього є проблеми із серцем. Але я йому тоді нічого не сказав. Мав до нього справу і хотів до нього подзвонити. Раптом дзвонить наш однокурсник Сєрьога і каже що Ігор пормер. В руках був конверт - випав", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «У Кагарлику поховали нардепа Головченка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути