четвер, 24 листопада 2011 11:15

У Херсоні дозволили офіційно вшанувати жертв Голодомору

У Херсоні дозволили офіційно вшанувати жертв Голодомору

У Херсоні, як і у всій Україні, 26 листопада відзначатимуть День пам'яті жертв Голодомору. Цього домоглися представники партії "Наша Україна".

Як повідомили у прес-службі "Нашої України", за словами голови обласної організації партії Бориса Сіленкова, місцеві нашоукраїнці подали на розгляд міськвиконкому звернення з приводу проведення поминальної ходи у  Херсоні 26 листопада у День пам'яті жертв Голодомору.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запали свічку пам'яті у своєму вікні. 26 листопада вшануй жертв Голодомору-геноциду

"На позачерговому засіданні міська рада вирішила дозволити проведення акції. Ми пишаємося тим, що мешканці нашого міста, як громадяни по всій Україні, вшанують пам'ять своїх рідних та близьких, які стали жертвами Голодомору 1932-33 років", - сказав Сіленков.

Він також повідомив, що вже сьогодні активісти партії роздадуть жителям Херсону 10 тисяч листівок із запрошенням взяти участь у ході, яка пройде від центральної площі Свободи до пам'ятника жертвам тоталітарного режиму, що на вулиці Тираспільській.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українців закликають відмовитись від їжі у День пам'яті жертв Голодомору

Нагадаємо, минулого року Херсонський адміністративний суд за позовом міської ради заборонив проведення ходи з ушанування пам'яті жертв Голодомору 1932-33 років.

Зараз ви читаєте новину «У Херсоні дозволили офіційно вшанувати жертв Голодомору». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути